Tung, svimmel, sort

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom & Photoshop CS6/ Avbildet: Vivian

Kvelden i går var fin. Vi så en film, men etter at vi bestemte oss for å se en film til, ble vi opphengt i å spille Quiz Battle mot hverandre. Så alle satt med harde blikk inn i telefonen uten å prate mot hverandre. Alt fokus på mobilspillet. Vi brøt stillheten da Marte kom ned og ble med oss. Vi bestemte oss for at vi skulle spille noe som holdt oss litt mer sosiale. Vi fant fort frem XBOX-en min og koblet den opp mot TV-en. Vi satt med hver vår liten buzzer og spilte Scene It!, et quiz spill som handler om film. Vi spilte to runder før hodet mitt var tungt som en klippe sten. Jeg tok med hundene ut for å få litt luft. Jeg merket at det å stirre inn i en TV-skjerm i timevis ikke var noe alternativ for meg nå. Vi gikk derfor opp på kottet og hentet de brettspillene som ligger der. Vi satte oss rundt spisestuebordet og stemte for hvilket spill vi skulle spille. Det ble Kortskalle. Yes, mitt favorittspill. Vi spilte i flere timer, hadde det vannvittig gøy med hverandre og før vi visste ordet av det var klokken to på natten og vi skilte våre veier.

Jeg la meg med en gang Sara og Simen reiste. Jeg satt og så resten av episodene av "Shit My Dad Says" som jeg ikke fikk sett dagen før. Klokken krøp seg fra natt til morgen. Jeg gikk fort tom for episoder å se og bestemte meg derfor å se "Man Up!" . Jeg rakk å se hele sesongen før jeg sovnet klokken ti i dag tidlig. Jeg har også blitt avhengig av Polyvore. Jeg kan ikke skjønne at jeg ikke har lekt der før. (Hvis noen vil spille Quiz Battle eller sjekke ut min Polyvore, kaller jeg meg SuperChrilo eller klikk her)

Etter to og en halv time våkner jeg. Kjæresten min har satt seg foran PC-en i naborommet og spiller CS:GO med kompisene sine. Det går ikke stille for seg og jeg sover omtrent et kvarter av gangen før jeg gir opp. Klokken fem bestemmer jeg meg for å stå opp av sengen. Det går ikke. Ingenting er morsomt, alt er kun irriterende. Kroppen verker og sinnet gjør så jeg ser svart. Jeg velger å gå og legge meg, slik at mitt dårlige humør ikke går utover andre. Kjæresten min kommer fort og spør meg om hva som er galt. Jeg forklarer han om hvordan jeg har sovet og jeg merker fort at han får dårlig samvittighet. Han ber meg om å sove i to timer, så skal han kjøpe kebab til meg. Jeg tenker at dette er flott. Jeg har ikke spist kebab på måneder og å få det som premie for å sove er bare best. Jeg avtalte med vennen min at vi skulle spille Borderlands 2 klokken syv. Da klokken er ni på kvelden våkner jeg av at kjæresten min serverer kebab på sengen for meg. Jeg spiser, snakker med vennen min og avtaler kjapt at vi skal spille et par timer. Vi har det veldig gøy sammen den lille stunden vi spiller. Kroppen min er tung og gjør meg svimmel, selv når jeg sitter. Jeg vet ikke om jeg er syk, eller om sinnet mitt forvirrer kroppen og får den til å tro at den er syk. I morgen skal jeg på sykehuset. Da skal jeg prate med han som opererte meg og ødela livet mitt. Jeg gruer meg.

Det er på tide å finne sengen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Ina Gundersen

28.01.2013 kl.08:59

så koselig!

Gøril - photography

28.01.2013 kl.16:24

Åh, det høres tungt ut. Nå vet jeg ikke hva som har skjedd, men jeg håper det finnes løsninger på det. Det høres ikke godt ut å la kroppen verke slik ~

Koselig at du får god vennetid av situasjonen - spillkvelder er noe av det gøyeste jeg vet! :) Brettspill, fellesspill (med buzzere), kortspill - you name it. Det er faktisk en litt glemt kvalitetstid.

Digg med servert kebab - det er himmelsk!

Marte

28.01.2013 kl.17:05

For et fint portrett!

//Tusen hjertelig, takk! Jeg rødmer her jeg sitter! :P

Milla

28.01.2013 kl.17:32

off. det hørtes veldig ubehagelig ut. håpe det blir bedre fort fort fort <3

/ tusen tusen takk, eg blir så glad du ane det kje, hipp hipp hurra!

Milla

28.01.2013 kl.17:47

og nei, eg har kje hørt han der vince lesa the raven, men det ska eg jommen få gjort!!! tips te kor eg kan få gjort det?

Chrilo

28.01.2013 kl.22:59

Gøril: For en superkoslig kommentar! Jeg har vært syk i snart fem måneder med samme skiten, så det er ganske slitsomt.
Jeg synes også spillkvelder er utrolig undervurdert og glemt bort. Det er jo så mange bortglemte skatter i brettspillverdenen. Og jeg elsker Kortskall. Det er så vannvittig morsomt.

Chrilo

28.01.2013 kl.23:01

Milla: <3!

Chrilo

28.01.2013 kl.23:02

Marte: Tusen takk! (:

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits