Paint it black

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom /

Uansett hvor lenge jeg sitter og redigerer bildene mine blir de bare feil og kjedelige. Selvom det er bilder jeg er fornøyd med, eller en gang har vært fornøyd med. Alle ender til slutt opp som sort-hvitt bilder.

Men hei, i mitt neste innlegg vil jeg starte opp en ny kategori på bloggen som heter "Mitt skip er lastet med" og i disse innleggene vil jeg legge ut fine ting jeg har funnet på internett. Det eneste spørsmålet er: skal jeg poste inspirasjon eller foto først?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Milla

29.01.2013 kl.11:04

min båt er lastet med, så spennanes, glede meg ;) og forresten eg syns ikje bildene dine e kjedlige. eg syns de finfine <3

/ åh herregud. eg fikk frysningar. tusen tusen takk. made my day <3

k.

29.01.2013 kl.13:47

sorthvittbilder er av og til finest.

Mathilde - du får tilbake

29.01.2013 kl.16:42

herlige blogg

Fargeartisten

30.01.2013 kl.21:40

Post allitd inspirasjon først, så kan man se de flotte bildene dine etterpå. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves :)

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits