Sosiale nettverk

Jeg er fantastisk interessert i dette med sosiale nettverk og er medlem av det meste. Jeg har derfor valgt å legge ut linker til de forskjellige sosiale nettverkene jeg er medlem av. Jeg kommer til å oppdatere disse etter hvert som jeg kommer på flere.

 

Blogg relatert:

Blogg.no profil - The Jedi Path

Bloglovin - The Jedi Path

Tumblr - SuperChrilo
Foto og lignende:

Snapchat - SuperChrilo

Instagram - SuperChrilo

500px - SuperChrilo

Deviantart - SuperChrilo
Gaming og geekery:

Steam - christianepewpew

Raptr - SuperChrilo

Funnyjunk - SuperChrilo

Reddit - SuperChrilo

 

Diverse annet:

Pinterest - SuperChrilo

GetGlue - SuperChrilo

Twitter - SuperChrilo og Kaotiskhjerte

Polyvore - SuperChrilo

Spotify - ChristianelulzRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer

Maren Elisabeth

17.02.2013 kl.18:38

(Du er modig som gir ut reddit-brukernavnet ditt!)

Skal legge deg til på Steam, hihi. Selv om jeg bare spiller TF2.

Weronika Ellen Irena

17.02.2013 kl.20:27

Tusen takk! Du, de skoene har jeg kjøpt av en svensk blogger og aaner ikke hvor de er fra. Men det er knockof av noen ekte designersko som Olsen tvillingene ofte har brukt.

Jeg er så utdatert på alle disse greiene. Jeg bruker bare blogg, bloglovin, tumblr og facebook. Har akkurat fått meg steam( dvs, kjæresten mente at med en så god pc, så måtte jeg ha noen spill. så tror jeg skal laste ned noe tih)

Chrilo

17.02.2013 kl.22:39

Maren Elisabeth: Hahah, er det en "uting" å gjøre? :o Jeg elsker TF2! Jeg har allerede akseptert venneinvitasjonen din, så kanskje vi sees in game en gang. :D

Chrilo

17.02.2013 kl.22:42

Weronika Ellen Irena: Ah, skjønner! Jeg har funnet lignende på eBay, men aldri i en størrelse som jeg kan få de svære føttene mine inn i.
Jeg er ikke like aktiv på alt må jeg ærlig innrømme, men alle disse tingene jeg har ramset opp er ting jeg liker veldig godt. Kjæresten din høres ut som en meget vis mann. Hvis du trenger tips til spill, så må du bare si ifra! OG gjerne legg meg til på Steam, hvis du trenger noen å spille med, hiih.

Maren Elisabeth

17.02.2013 kl.22:52

Haha, kanskje ikke. Folk har en tendens til å være veldig åpne på reddit siden det er så anonymt, så de fleste vil ikke gi fra seg brukernavnet sitt.

Chrilo

17.02.2013 kl.22:55

Maren Elisabeth: Ah, skjønner hva du mener. Jeg poster ingenting jeg, så jeg har ikke noe å skjule. Jeg bare lurker rundt.

Susanne

18.02.2013 kl.21:03

Er selv sosiale media-nerd, men håper virkelig Spotify aldri taper seg. Det BØR posisjonere seg like sterkt som Youtube, haha. Har brukt så lang tid på det programmet, kan nesten kalle det min mappe av nakenbilder... musikk er altså veldig personlig for meg, ehehe

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits