Planlegging

Kamera: Samsung Galaxy Note Tab 10.1" / Redigering: Instagram & Pixlr /

Bilde 1: planlegging til HadeLAN, Bilde 2: På vei til legen, Bilde 3: The Simpsons, Bilde 4: Dyna mi 

De siste dagene har bestått av veldig lite aktivitet. Jeg har for det meste ligget i senga og synes synd på meg selv og har ikke vært ute av huset annet enn da jeg hentet pakke på postkontoret i går og da jeg var hos legen i dag.

På postkontoret ventet en pakke fra Komplett som inneholdt nytt komponent til PC-en min. Jeg fikk et nytt gaming headset som sen julegave av kjæresten min, men jeg tenkte ikke på det at jeg ikke hadde eget lydkort i PC-en min, så jeg fikk ikke så bra lyd i headsetet som jeg kunne. Derfor bestilte jeg meg et lydkort på søndag og allerede på tirsdag var det fremme. Må bare elske Komplett. Lydkortet var vannvittig bra, billig og lett å installere. Nå får jeg så bra lyd i headsetet at jeg har ikke lyd til å gjøre annet enn å sitte og høre på musikk, fordi bassen i headsetet er såpass bra at det sitter på hodet mitt og vibrerer.

Hos legen i dag var jeg bare til samtale for å snakke om medisiner for smertene i armen og så spurte jeg om et annet problem jeg hadde. Jeg hadde time hos legen min klokken 14:30, men kom ikke inn før klokken var 15:40. Jeg tror fortsatt ikke jeg har kommet inn til den tiden jeg skal hos legen min i løpet av de to årene jeg har gått til han. Legen sendte søknad om blå-resept på de smertestillende medisinene mine og jeg fikk antibiotika kur fordi jeg, i tillegg til alt annet, mest sannsynlig har fått urinveisinfeksjon. Love my life.

Resten av uken gleder jeg meg veldig til. I morgen skal jeg feire 18-årsdagen til verdens fineste Sara sammen med noen andre venner av hennes på Peppes. Det skal bli så fint å se de alle sammen, da dette er en herlig gjeng. Etter at bursdagen er ferdig feiret, skal jeg hentes av kjæresten min, så skal vi handle inn det som trengs før vi skal på HadeLAN i helgen. Jeg har så vidt begynt å pakke klærne jeg skal ha med meg i dag, så skal PC og andre ting jeg skal ha med meg pakkes i morgen. På fredag ettermiddag begynner operasjon "pakke alt for mye ting inn i en for liten bil" og så er vi på veien til Lunner for å svette i en hall med ca 300 andre gamere. For at jeg ikke skal være alt for ensom mens jeg er der med kjæresten min og kompisene hans, så skal søteste Emilie være med meg og sitte ved siden av meg hele helgen. Gleder meg sånn til å se henne, da det nærmer seg tre år siden jeg så henne sist. Jeg har også kjøpt den nyeste DLC-en som kom ut til Skyrim i går som jeg skal spille i helgen. Jeg gleder meg helt vilt til å prøve det ut og jeg har stor tro på at det blir utrolig fett.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Catharina

07.02.2013 kl.08:10

//

Jeg fikk ikke actionfigurene jeg ønsker meg >> haha, men jeg skjønner det godt da de er voldsomt dyre! Jeg får heller spare opp og kjøpe den selv. Jeg fikk en superkul dath varder vekkeklokke og jeg sitter allerede inpakka i anakin sengesett :D BR leker har usedvanlig mye tøft til tider. Håper de får star wars dyr! Tenk så kult å ha en rancor! :D

Bokserien er dødsfin! Det er de samme jeg har fotografert tidligere, som frankenstein. Syltynne bibel-aktige sider med gullkant. Noen av dem er illustrert også. De er så fine <3 Jeg kjøper dem som regel på Outland i oslo - sånn frem til nå nylig (!) Jeg søkte på merket (Collectors library) og fant ut at Tanum.no selger de samme bøkene til 2/3 av prisen på outland. Såå, fra nå av bestiller jeg nok. Det er litt mindre spennende, for man blir ikke gående og ta på boka før man endelig kjøper den, men det er like fint å lese likevel c:!

Tusen takk forresten, for støtten rundt Baileys :')!!<3

Ina Gundersen

07.02.2013 kl.11:34

åh heldig. jeg vil også ha en ny, fin gaming pc, men har dårlig råd. Må lade opp til elder scrolls online. foreløpig får jeg bare holde meg til ps3. Macen funker jo hvertfall ikke. Du får kose deg masse på LAN også. misunnelig!

J o h a n n e

07.02.2013 kl.12:42

Jeg elsker en god bass, og hater urinveisinnfeksjon, det er skikkelig vondt..

// litt tilbake nå, takk <3

EventyrEirin

07.02.2013 kl.16:09

Hoi som det har balla på seg for deg. Håper det går bedre snart :-)

pines

07.02.2013 kl.17:31

åh, kos deg! håper du klarer å kverke urinveisinfeksjonen før den slår til for fullt.

Susanne

07.02.2013 kl.23:22

Komplett er AMAZING på leveringstid. PCen ble ødelagt ifjor, måtte bestille ny, gikk uten PC i 3 dager bare <3

Gøril - photography

08.02.2013 kl.15:09

Damn. Skal si din egen sak og kommentarene til innlegget komplimenterer Komplett. Da vet jeg hvor jeg skal bestille ifra om jeg trenger dupeditter.

Føfan, det er lite som er så deilig som skikkelig bass i et godt headset. Det er så deilig å falle inn i den musikkverden hvor du blir sittende i timer å høre på det du liker best. Sukk..

Hang en del med en venninne som måtte ofte til legevakt, lege og lignende - og ventetid? PUH. Skal si de får oss til å sitte som amøber, med livet på vent og ekstraminutter i en stol som ikke alltid er like behagelig. Håper infeksjonen fordufter fort - det er ikke no' kjekt å haa!

Kos dere på LAN! Har ikke vært på lan selv. Det eneste jeg kan si er at jeg digger å game LoL med folka jeg bor med. Men det er også kanskje det meste jeg får av gaming. LoL og Sims, ehehehehe. Hardcooreeee!

Jeg brukte deg som et eksempel i mitt nye blogginnlegg og sammenheng i teksten en blogger skriver og hvilke kommentarer en får tilbake. Håper det er greit! Viss ikke bare hisser du på meg, så skal jeg slette det! :)

Emi Lie

11.02.2013 kl.23:15

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits