HadLAN bildedryss


Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom

Etter mange timer med gaming, latter, skravling og minimalt med søvn, er HadeLAN over og jeg er vel hjemme. Jeg spilte litt Team Fortress 2, Skyrim og et 13 timer langt game med Civilization V før jeg la meg til å sove klokken syv på morgenen på søndag, bare for å finne ut av at noen hadde stjålet luftmadrassen min. Etter to timer søvn på gulvet, ble lysene skrudd på i hallen og anleggene skrudd på, så vi begynte like greit å pakke sammen tingene våre for å reise hjemover. Vi kom hjem ved tolv tiden og etter å ha pakket alt utstyret ut av bilen og opp på rommene våre la vi oss til å sove. Jeg har sovet mellom 20 og 22 timer det siste døgnet og kan vel si at jeg har tatt igjen den søvnen jeg gikk glipp av i helgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

pines

12.02.2013 kl.18:18

det er så kult med sånne bilder hvor det bare er enkelte lysende punkter. litt sånn LED, futuristisk. jeg var ikke så god til å forklare akkurat hva jeg mente, ops, men - flotte bilder!

//takk, det var snilt sagt!

Ina Gundersen

12.02.2013 kl.21:25

Det virket utrolig gøy. Fine bilder også forresten!

marie

12.02.2013 kl.22:01

Hørtes kjekt ut, men tenker det var godt å sove når du først kom deg hjem. sengen er alltid litt ekstra god etter slike dager :)

Chrilo

12.02.2013 kl.22:47

marie: Det var veldig gøy, men senga er ganske mye bedre enn gulvet på en idrettshall, må jeg innrømme.

Chrilo

12.02.2013 kl.22:47

Ina Gundersen: Det var veldig gøy, spesielt siden jeg fikk se min kjære Emilie igjen. Du skulle bare visst hvor mye gossip det ble sagt om deg, heheheh. Nea. Takk! :))

marie

12.02.2013 kl.23:29

Chrilo:

haha, har ingen problemer med å tro det ;)

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits