Pakker

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom og Pixlr Express

Jeg mottok to pakker i dag. Den ene pakken var fra Blush og inneholdt TIGI Bed Head Colour Combat  Colour Goddess Shampoo og Balsam, Curly Sexy Hair Liquid Curling Gel og Redken Anti Snap Leave In Treatment. Jeg er ikke så veldig tålmodig av meg, så jeg måtte selvfølgelig prøve alt sammen innen dagen var omme. Jeg har ikke noe resultat å komme med foreløpig, men jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om de forskjellige tingene.

TIGI Bed HeadColour Combat  Colour Goddess Shampoo og Balsam (her) :

Jeg har brukt TIGI Bed Head shampoo og balsam det siste året og har vært superfornøyd med resultatet, men nå som de var tomme var jeg klar for å prøve noe nytt. Etter mye frem og tilbake endte jeg opp med disse. De skal pleie håret og bevare hårfargen. Jeg er veldig spent på om det fungerer på å bevare fargen i håret, for er det en ting jeg misliker med rød hårfarge er at den falmer veldig lett. De har en nydelig lukt av karamell og jeg fikk veldig lyst til å spise de fremfor å putte det i håret.

Curly Sexy Hair Liquid Curling Gel: (her)

Frem til og med nå har jeg brukt TIGI Bed Head  Styleshots Hi-Def Curls og jeg har vært kjempefornøyd, men da jeg begynte å gå tom og sluttet å bruke det, merket jeg stor forskjell i krøllene mine. De holdt ikke like lenge og var heller ikke sine vanlige spretne seg. Jeg søkte lenge etter forskjellige produkter på Blush sine sider og endte til slutt opp med denne. Jeg har allerede prøvd den og så langt fungerer den kjempebra. Krøllene ble sitt samme gamle seg som jeg husker og elsker.

Redken Anti Snap Leave In Treatment (her):

Denne skal pleie håret innenfra og ut og hjelpe til å motvirke splittede hårtupper. Jeg farger håret cirka en gang i måneden og har nå en grei lengde på håret, så slitte tupper er (etter min frisørmors mening) et lite problem for meg. Etter å ha lest mye rundt på forskjellige produkter (les: funnet noe på salg), endte jeg opp med denne. Søsteren til kjæresten min har også brukt shampoo, balsam og hårkur av Redken og var kjempefornøyd, så jeg håper jeg blir like fornøyd. Jeg har selvfølgelig ikke merket noe forskjell enda, men jeg merket at håret ble supermykt og deilig etter å ha brukt det.

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom og Pixlr Express

Pakken min fra Nastygal inneholdt et herlige par Jeffrey Campbell Lita Spikes, som jeg har siklet etter helt siden jeg kjøpte mine andre Litas som jeg har vært forelsket i helt siden jeg fikk de hjem til meg. Da disse havnet på salg på Nastygal til rett under 500-lappen, klarte jeg ikke motstå fristelsen. De er uheldigvis i en størrelse eller en halv størrelse for store, men ikke for store til at de ikke kan brukes og de ser fortsatt utrolig bra ut og jeg gleder meg til å kunne bruke de ute.

Beklager den forferdelige bildekvaliteten og de blasse fargene, men bildene ble dessverre slik da jeg lastet de opp, selv om de ser bra ut lagret på min pc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer

Mariell!

14.02.2013 kl.09:05

åh nydelige sko! O.o

Milla

14.02.2013 kl.10:09

det e alltid kjekt med pakker. sjøl ska eg henta to på posten idag ;)

/ tusen tusen takk <3

susanne reselli

14.02.2013 kl.11:49

litaskoene er så behagelige å gå med, føles ikke ut som om jeg holder på å miste føttene etter 10 min liksom. har spikes jeg også og elsker dem!

pines

14.02.2013 kl.17:04

håret mitt burde også få noen nye produkter, men can't be bothered. du er flink som klarer å gå i høye hæler.

marie

14.02.2013 kl.18:56

Åh det er så kjekt å få pakker i posten!

Skoene var kjempefine, Lita spikes er helt rå. Har to par lita's selv, og elsker dem :3

J o h a n n e

15.02.2013 kl.11:47

åååååh, jeg har så sykt lyst på spikes DD: de er så sinnsykt fine. hvor mye måtte du betale i porto/toll osv? :)

// jeg er tilbake veldig snart. kanskje til og med i dag. uansett, takk for fine ord, det varmer <3

Susanne

16.02.2013 kl.15:26

JC's til under 500? Dayuuumn guuurl, du gjorde et KUPP!

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits