Bones

Snapshot fra MPC Star Player.

Livet mitt er for tiden kjedelig, men slitsomt. Jeg gjør ingenting, men likevel er jeg utslitt og orker aldri noe som helst.

Den siste tiden har jeg vært syk og blitt frisk, men samtidig er jeg syk på en annen måte. Jeg sover bort hele dagen, står opp for å spise middag og tilbringer resten av tiden i senga med tv-serier som selskap. Min siste forelskelser er Rizzoli and Isles og Bones. To fantastiske serier med så elskelige  karakterer og story line. 

Jeg skriver bare dette for å gi et livstegn. Jeg har så lite interessant å komme med og energi nivået mitt er på bunn, derfor er det vanskelig for meg å skrive innlegg hver dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 kommentarer

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits