Oppslukt

Bildet er lånt av Sylvie Reuter.

Dette er en perfekt illustrasjon på hvordan depresjonen min er. Det startet med en liten vekt på skulderen som hvisket meg inn i øret. Krabaten på skulderen viste seg fort å være et monster. Et monster som vokste for alt det vonde som foregikk inne i hodet mitt. Det var som bensin på et bål, det bare vokste og vokste for hver gang ondskapen han hvisket inn i øret mitt klistret seg til hjernen min og jeg trodde på det.

For det meste er monsteret som det nest siste bildet. Han sitter på ryggen min, klorer biter og sliter meg ut. De siste ukene kan depresjonen min beskrives som på det siste bildet. Jeg har ligget i sengen min hele dagen, dag inn og dag ut, våken eller i søvne. Monsteret omfavner meg med sine klør. Smiler med sitt onde smil og hvisker meg i øret. Jeg dytter alle unna meg, snakker ikke med noen. Det er bare monsteret og meg i mørket. 

Dette er grunnen til at blogglivet har vært så og si ikke eksisterende. Jeg gjør ingenting. Jeg bare ligger her i mørket og enten sover eller ser på TV. Enda er jeg så sliten at jeg ikke roker å løfte en finger for lenge av gangen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 kommentar

Nina

05.03.2013 kl.03:41

Hei!!! Du er så god, blir helt misunnelig fordi at bloggen din er så kjempe bra!!!! Og så vil jeg bare tipse om en bra lenke jeg fant på en annen blogg. Det er sånn at du får premie for å svare på spørsmål om ting. Når du registrer deg er du også med i trekningen av et gavekort på 12000 kr. Anbefales veldig altså!

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits