Huskjøp, stress og slitsomhet

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Tamron 18-200mm / Redigering: Lightroom

Siden sist har jeg og kjæresten min kjøpt oss hus. Det har tatt mange turer frem og tilbake fra bank og NAV, men etter litt (masse) papirer å skrive under, er vi nå huseiere! Overtagelsen av huset skjer den 22. mars, så neste helg er vi muligens allerede i gang med oppussing og innflytting. Siden vi har kjøpt nabohuset til det vi allerede bor i, så kan vi pusse opp mens vi fortsatt sover og bor her, slik at vi slipper å bo i malingslukt og rot.

Jeg gleder meg veldig med å starte oppussingen. Førsteetasje og påbygget av huset er ikke i så ille stand slik som det er nå, men det trengs litt malingstrøk i de fleste rom. Det trengs også litt bytting av gulv og annet små puss. Andreetasjen er et kapittel i seg selv. Siden huset er så stort, så fokuserer vi på førsteetasjen  først og tar resten litt som det kommer. To av soverommene oppe er ok og trenger ikke mye arbeid, men badet trenger total renovering, ett soverom trenger i det minste maling og kanskje nytt gulv, gangen mellom alle rommene har katastrofale farger, gulv og taket i gangen er dårlig og må gjøres noe med og strømmen/sikringsskapet må gjøres opp igjen (så vidt jeg har skjønt).

Vi har også vært veldig heldig med litt møbler og spart en del penger takket vært finn.no. Vi har fått en to- og tre-seters sofa gratis fra et par her i byen som var i veldig fin stand, fra en venninne av moren til kjæresten min fikk vi spisebord, seks stoler, speil og gardiner og av en mann fra Grua har jeg fått tak i en 180x200cm seng med madrass, overmadrass, benk og to nattbord alt i samme stil, til usle 1000kr.

Jeg gleder meg så mye til å pusse opp og innrede huset våres. Jeg har også brukt mye tid på Pinterest (link til profilen min) til å finne DIY prosjekter jeg skal jobbe med når jeg får tid og plass til å drive med det. I andreetasjen har vi bestemt oss for å ha et slags hobbyrom, hvor vi skal oppbevare PC-ene våre. Jeg drømmer derfor om å enten lage eller kjøpe en svær arbeidsbenk hvor jeg både kan ha den stasjonære PC-en min og drive med diverse DIY prosjekter.

 Jeg klarer virkelig ikke å uttrykke hvor mye jeg gleder meg! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 kommentarer

lotteisabel

18.03.2013 kl.02:06

Awww, gratulerer så mye! :D Dette høres utrolig bra ut!

Chrilo

18.03.2013 kl.03:05

lotteisabel: Tusen takk, det føles bra ut så jeg håper virkelig det blir seende ut sånn som jeg drømmer om. :)

k.

18.03.2013 kl.12:46

åh, gratulerer! det høres jo fantastisk ut!

marie

18.03.2013 kl.21:00

fantastisk. Høres ut som mye jobb men det blir verdt det. Gratulerer igjen! :)

Ina Gundersen

18.03.2013 kl.22:55

Gratulerer! :D

Chrilo

19.03.2013 kl.01:07

Ina Gundersen: Tusen takk! :DD

Chrilo

19.03.2013 kl.01:11

marie: Jeg tror det blir mer enn verdt det, uansett hvor mye jobb det blir. Det blir uansett en slags måte å personalisere huset på, så jeg gleder meg masse! Tusen takk! :D

Chrilo

19.03.2013 kl.01:11

k.: Tusen takk! Det føles ganske fantastisk ut og!

Chrilo

19.03.2013 kl.01:12

lotteisabel: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits