Underveis oppdatering fra byggeplassen

En liten tour guide: bilde én og to øverst til venstre er bilder av halve stuen før vi gjorde noe og bildene under er hvordan det ser ut nå etter maling av vegger, tak og lister. Det store bildet øverst til høyre er bilde av veggen vi har laget en åpning i mellom stuen og spisestuen. Der vi skal ha spise stue pleide veggene å være gule og det var et stygt belegg på gulvet, nå har vi malt veggene lyst grått og lagt nytt gulv. Det nederste bildet til venstre og tredje bilde til høyre er kjøkkenet. Det var før lyseblått med trefarget kjøkkeninnredning og rosa belegg mellom overskap og underskap. Nå har vi malt veggene brune, kjøkkeninnredningen hvit og lagt nytt gulv. Belegget er der fortsatt, men jeg gleder meg til å fjerne det. De to øverste av de små bildene nederst til høyre er inngangspartiet. Siden de andre rommene har blitt malt i en ganske anonym farge, valgte jeg en mer "sprø" farge der, siden det ikke kommer til å være noe særlig med møbler til å lage liv i rommet. Vi har begynt å male veggene i dag, i går malte vi lister, dører og tak og til neste uke skal vi høyne gulvet, legge varmekabler og mørke fliser.  Nederst i høyre hjørne er et bilde av den nye senga våres, som jeg gleder meg veldig til å flytte inn i. Det skal bli godt å bytte til en seng som er 180x200cm!

Første etasjen på det nye huset våres begynner å se ut som et helt annet hus. Nye farger på veggene,listene og kjøkkeninnredningen, nye dører og nye gulv. Alt ser splitter nytt ut. Jeg er så fornøyd med alle forandringene vi har gjort hittil og jeg klarer nesten ikke vente med å innrede og til slutt flytte inn. Det siste prosjektet for denne gang er inngangspartiet, noe som ser ut som blir gjort helt ferdig i starten av neste uke. Så i slutten av neste uke kan det hende at jeg har flyttet inn i vårt fine store hus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 kommentar

ser bra ut! :)

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits