Livstegn

Hei og hopp!

Det er lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen. Mye har skjedd siden sist, selvom jeg ikke har skrevet noe. 

P og jeg kjøpte oss hus i slutten av mars og vi brukte nesten hver eneste time vi var våkne til å pusse opp. Huset vårt har blitt forvandlet til et hjem. Vi er begge kjempefornøyde med resultatet av oppussingen i førsteetasje. Andre etasje vil ta litt tid, siden vi ikke akkurat bader i penger. Den 23. april på min kjæres bursdag flyttet vi inn i vårt nye hjem. Livet som samboere i eget hus er fantastisk. Jeg lever helt etter mine egne regler, ingen forteller meg hva jeg må gjøre og når jeg må gjøre det. 

Ellers har også P, familien min og jeg bestilt oss tur til USA denne sommeren og vi reiser om under én måned. Turen går til Springfield, Missouri hvor vi skal bo hos min tante. Under oppholdet skal vi være med familien min som bor der og vi skal på diverse turer som Silver Dollar City, Branson og ikke minst roadtrip til Las Vegas.

Og jeg må si at det rører meg mye at det er folk som er nysgjerrige og titter innom bloggen selvom det ikke har vært noe aktivitet, det setter jeg virkelig pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 kommentar

Ida Stenersen

13.06.2013 kl.08:31

Så fine bilder:)

Skriv en ny kommentar


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, bøker, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits