Livstegn

Hei og hopp!

Det er lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen. Mye har skjedd siden sist, selvom jeg ikke har skrevet noe. 

P og jeg kjøpte oss hus i slutten av mars og vi brukte nesten hver eneste time vi var våkne til å pusse opp. Huset vårt har blitt forvandlet til et hjem. Vi er begge kjempefornøyde med resultatet av oppussingen i førsteetasje. Andre etasje vil ta litt tid, siden vi ikke akkurat bader i penger. Den 23. april på min kjæres bursdag flyttet vi inn i vårt nye hjem. Livet som samboere i eget hus er fantastisk. Jeg lever helt etter mine egne regler, ingen forteller meg hva jeg må gjøre og når jeg må gjøre det. 

Ellers har også P, familien min og jeg bestilt oss tur til USA denne sommeren og vi reiser om under én måned. Turen går til Springfield, Missouri hvor vi skal bo hos min tante. Under oppholdet skal vi være med familien min som bor der og vi skal på diverse turer som Silver Dollar City, Branson og ikke minst roadtrip til Las Vegas.

Og jeg må si at det rører meg mye at det er folk som er nysgjerrige og titter innom bloggen selvom det ikke har vært noe aktivitet, det setter jeg virkelig pris på.

Oppslukt

Bildet er lånt av Sylvie Reuter.

Dette er en perfekt illustrasjon på hvordan depresjonen min er. Det startet med en liten vekt på skulderen som hvisket meg inn i øret. Krabaten på skulderen viste seg fort å være et monster. Et monster som vokste for alt det vonde som foregikk inne i hodet mitt. Det var som bensin på et bål, det bare vokste og vokste for hver gang ondskapen han hvisket inn i øret mitt klistret seg til hjernen min og jeg trodde på det.

For det meste er monsteret som det nest siste bildet. Han sitter på ryggen min, klorer biter og sliter meg ut. De siste ukene kan depresjonen min beskrives som på det siste bildet. Jeg har ligget i sengen min hele dagen, dag inn og dag ut, våken eller i søvne. Monsteret omfavner meg med sine klør. Smiler med sitt onde smil og hvisker meg i øret. Jeg dytter alle unna meg, snakker ikke med noen. Det er bare monsteret og meg i mørket. 

Dette er grunnen til at blogglivet har vært så og si ikke eksisterende. Jeg gjør ingenting. Jeg bare ligger her i mørket og enten sover eller ser på TV. Enda er jeg så sliten at jeg ikke roker å løfte en finger for lenge av gangen.

 

Bones

Snapshot fra MPC Star Player.

Livet mitt er for tiden kjedelig, men slitsomt. Jeg gjør ingenting, men likevel er jeg utslitt og orker aldri noe som helst.

Den siste tiden har jeg vært syk og blitt frisk, men samtidig er jeg syk på en annen måte. Jeg sover bort hele dagen, står opp for å spise middag og tilbringer resten av tiden i senga med tv-serier som selskap. Min siste forelskelser er Rizzoli and Isles og Bones. To fantastiske serier med så elskelige  karakterer og story line. 

Jeg skriver bare dette for å gi et livstegn. Jeg har så lite interessant å komme med og energi nivået mitt er på bunn, derfor er det vanskelig for meg å skrive innlegg hver dag.

Redusert

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Picmonkey

Jeg er helt vannvittig redusert. Kjæresten min har dratt hjem forkjølelse, slik at hele huset er snufsete.

Vi er på besøk hos min kjære mor og far. Senere kommer lillesøster hjem fra Hønefoss og da skal vi tre jentene ut på shopping i Drammen og deretter skal vi møte pappa og kjæresten min for å dra på kino.

Fine ting på en tirsdag og kontaktannonse

1. Nytt sengetøy.

2. Fruktsalat3. Ny Star Wars Moleskine

4. Star Wars på skjermen

Kontaktannonse: Ensom jente søker venn.

 

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom

HadLAN bildedryss


Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom

Etter mange timer med gaming, latter, skravling og minimalt med søvn, er HadeLAN over og jeg er vel hjemme. Jeg spilte litt Team Fortress 2, Skyrim og et 13 timer langt game med Civilization V før jeg la meg til å sove klokken syv på morgenen på søndag, bare for å finne ut av at noen hadde stjålet luftmadrassen min. Etter to timer søvn på gulvet, ble lysene skrudd på i hallen og anleggene skrudd på, så vi begynte like greit å pakke sammen tingene våre for å reise hjemover. Vi kom hjem ved tolv tiden og etter å ha pakket alt utstyret ut av bilen og opp på rommene våre la vi oss til å sove. Jeg har sovet mellom 20 og 22 timer det siste døgnet og kan vel si at jeg har tatt igjen den søvnen jeg gikk glipp av i helgen.

HadeLAN

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Photoshop CS6

Klokken er nå kvart på syv. De siste dagene har insomnia blitt min påtrengende venn, men det passer veldig bra når man er på LAN. 

Pakkingen til LANet var et rent helvete. Pultene vi sitter ved er høye og stolene de låner ut er veldig lave, derfor bestemte både jeg og kjæresten min seg for at vi skulle ha med kontorstolene våre. Pakkelisten ble som følger: to kontorstoler, to stasjonære PC-er, tre PC-skjermer, en bag med PC relatert stæsj, en bag med klær og lignende, to luftmadrasser, en dyne, tre puter og diverse dagligvarer +++. Alt dette skulle inn i en Opel Vectra med et lite bagasjerom og generelt lite plass. Det tok sin tid å pakke alt, noe som gjorde at vi kom senere enn antatt, slik at min kjære Emilie måtte vente en time før vi kom. 

Sånn utenom pakkingen, så måtte vi stå i en ganske lang kø for å få båndene våre, men da vi fikk det gikk vi rundt åtte turer frem og tilbake for å få alt ut av bilen og inn i hallen hvor LANet holdes. Heldigvis gikk det fortere å pakke ut enn å pakke inn. Jeg har kost meg masse frem til nå, med masse latter, skravling, spilling og generelt kos. Jeg har det fint.

Planlegging

Kamera: Samsung Galaxy Note Tab 10.1" / Redigering: Instagram & Pixlr /

Bilde 1: planlegging til HadeLAN, Bilde 2: På vei til legen, Bilde 3: The Simpsons, Bilde 4: Dyna mi 

De siste dagene har bestått av veldig lite aktivitet. Jeg har for det meste ligget i senga og synes synd på meg selv og har ikke vært ute av huset annet enn da jeg hentet pakke på postkontoret i går og da jeg var hos legen i dag.

På postkontoret ventet en pakke fra Komplett som inneholdt nytt komponent til PC-en min. Jeg fikk et nytt gaming headset som sen julegave av kjæresten min, men jeg tenkte ikke på det at jeg ikke hadde eget lydkort i PC-en min, så jeg fikk ikke så bra lyd i headsetet som jeg kunne. Derfor bestilte jeg meg et lydkort på søndag og allerede på tirsdag var det fremme. Må bare elske Komplett. Lydkortet var vannvittig bra, billig og lett å installere. Nå får jeg så bra lyd i headsetet at jeg har ikke lyd til å gjøre annet enn å sitte og høre på musikk, fordi bassen i headsetet er såpass bra at det sitter på hodet mitt og vibrerer.

Hos legen i dag var jeg bare til samtale for å snakke om medisiner for smertene i armen og så spurte jeg om et annet problem jeg hadde. Jeg hadde time hos legen min klokken 14:30, men kom ikke inn før klokken var 15:40. Jeg tror fortsatt ikke jeg har kommet inn til den tiden jeg skal hos legen min i løpet av de to årene jeg har gått til han. Legen sendte søknad om blå-resept på de smertestillende medisinene mine og jeg fikk antibiotika kur fordi jeg, i tillegg til alt annet, mest sannsynlig har fått urinveisinfeksjon. Love my life.

Resten av uken gleder jeg meg veldig til. I morgen skal jeg feire 18-årsdagen til verdens fineste Sara sammen med noen andre venner av hennes på Peppes. Det skal bli så fint å se de alle sammen, da dette er en herlig gjeng. Etter at bursdagen er ferdig feiret, skal jeg hentes av kjæresten min, så skal vi handle inn det som trengs før vi skal på HadeLAN i helgen. Jeg har så vidt begynt å pakke klærne jeg skal ha med meg i dag, så skal PC og andre ting jeg skal ha med meg pakkes i morgen. På fredag ettermiddag begynner operasjon "pakke alt for mye ting inn i en for liten bil" og så er vi på veien til Lunner for å svette i en hall med ca 300 andre gamere. For at jeg ikke skal være alt for ensom mens jeg er der med kjæresten min og kompisene hans, så skal søteste Emilie være med meg og sitte ved siden av meg hele helgen. Gleder meg sånn til å se henne, da det nærmer seg tre år siden jeg så henne sist. Jeg har også kjøpt den nyeste DLC-en som kom ut til Skyrim i går som jeg skal spille i helgen. Jeg gleder meg helt vilt til å prøve det ut og jeg har stor tro på at det blir utrolig fett.  

Søndagsliste

1. Definer deg selv med kun et ord. 

- Patetisk.

2. Hvilket sted i verden er ditt favorittsted og hvorfor? 

- Florida, London og Paris. 

3. Hvis du ikke hadde en alder, hvor gammel ville du vært og hvorfor?

- Jeg er veldig fornøyd med å være 20 år, fordi jeg liksom har lov til alt. Og når jeg blir 21 i april, har jeg lov til å gjøre det meste i de fleste land. Jeg  vet ikke helt hva min ideelle alder er, men barndommen hadde vært morsom å oppleve på nytt.

4. Hva liker du best med deg selv?

 - Mitt røde, krøllete hår.

5. Hva er en ting du har lurt på gjennom hele livet ditt?

- Hva som skjer etter døden. Blir alt til ingenting, er det et liv etter døden med avdøde kjenninger? Selv er jeg overbevist om at døden er som en evig søvn uten drømmer, men det er fortsatt noe jeg lurer veldig på og har gjort helt siden bestefaren min døde.

6. Hva ser du frem til?

- Jeg tillater ikke meg selv å planlegge noe langt frem i tid, fordi jeg vet hvor ustabil jeg er både fysisk og psykisk. At snøen og naturen skal på nytt vise sine nydelige farger. Og sommerferien. Da skal jeg tilbake til USA, da skal jeg besøke familie jeg kun har møtt en gang i livet mitt.

7. Hvis du hadde vunnet i lotto, hva hadde du brukt pengene på?

- Hvis det er snakk om slike latterlige summer som 120 millioner kroner, så hadde jeg først og fremst kjøpt alt jeg ønsker meg i forskjellige nettbutikker. Senere hadde jeg investert i drømmehuset, en bil og tvunget meg selv til å ta førerkortet.

8. Hva synes du om sitatet "There are plenty more fish in the sea"?

- Akkurat nå har jeg fisken i sjøen min. Det er ingen jeg heller ville være med enn kjæresten min, så det sitatet har ingen betydning for meg. 

9. Hva vil du gjøre dette året?

- Bli frisk og reise. 

10. Beskriv den beste dagen i ditt liv.

- Jeg vet ikke om den beste dagen i livet mitt har vært, men jeg har jo mange dager som er minneverdige. Hvis den har vært allerede, så kan jeg ikke komme på den. 

 

Liste lånt fra Clara.

Tung, svimmel, sort

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom & Photoshop CS6/ Avbildet: Vivian

Kvelden i går var fin. Vi så en film, men etter at vi bestemte oss for å se en film til, ble vi opphengt i å spille Quiz Battle mot hverandre. Så alle satt med harde blikk inn i telefonen uten å prate mot hverandre. Alt fokus på mobilspillet. Vi brøt stillheten da Marte kom ned og ble med oss. Vi bestemte oss for at vi skulle spille noe som holdt oss litt mer sosiale. Vi fant fort frem XBOX-en min og koblet den opp mot TV-en. Vi satt med hver vår liten buzzer og spilte Scene It!, et quiz spill som handler om film. Vi spilte to runder før hodet mitt var tungt som en klippe sten. Jeg tok med hundene ut for å få litt luft. Jeg merket at det å stirre inn i en TV-skjerm i timevis ikke var noe alternativ for meg nå. Vi gikk derfor opp på kottet og hentet de brettspillene som ligger der. Vi satte oss rundt spisestuebordet og stemte for hvilket spill vi skulle spille. Det ble Kortskalle. Yes, mitt favorittspill. Vi spilte i flere timer, hadde det vannvittig gøy med hverandre og før vi visste ordet av det var klokken to på natten og vi skilte våre veier.

Jeg la meg med en gang Sara og Simen reiste. Jeg satt og så resten av episodene av "Shit My Dad Says" som jeg ikke fikk sett dagen før. Klokken krøp seg fra natt til morgen. Jeg gikk fort tom for episoder å se og bestemte meg derfor å se "Man Up!" . Jeg rakk å se hele sesongen før jeg sovnet klokken ti i dag tidlig. Jeg har også blitt avhengig av Polyvore. Jeg kan ikke skjønne at jeg ikke har lekt der før. (Hvis noen vil spille Quiz Battle eller sjekke ut min Polyvore, kaller jeg meg SuperChrilo eller klikk her)

Etter to og en halv time våkner jeg. Kjæresten min har satt seg foran PC-en i naborommet og spiller CS:GO med kompisene sine. Det går ikke stille for seg og jeg sover omtrent et kvarter av gangen før jeg gir opp. Klokken fem bestemmer jeg meg for å stå opp av sengen. Det går ikke. Ingenting er morsomt, alt er kun irriterende. Kroppen verker og sinnet gjør så jeg ser svart. Jeg velger å gå og legge meg, slik at mitt dårlige humør ikke går utover andre. Kjæresten min kommer fort og spør meg om hva som er galt. Jeg forklarer han om hvordan jeg har sovet og jeg merker fort at han får dårlig samvittighet. Han ber meg om å sove i to timer, så skal han kjøpe kebab til meg. Jeg tenker at dette er flott. Jeg har ikke spist kebab på måneder og å få det som premie for å sove er bare best. Jeg avtalte med vennen min at vi skulle spille Borderlands 2 klokken syv. Da klokken er ni på kvelden våkner jeg av at kjæresten min serverer kebab på sengen for meg. Jeg spiser, snakker med vennen min og avtaler kjapt at vi skal spille et par timer. Vi har det veldig gøy sammen den lille stunden vi spiller. Kroppen min er tung og gjør meg svimmel, selv når jeg sitter. Jeg vet ikke om jeg er syk, eller om sinnet mitt forvirrer kroppen og får den til å tro at den er syk. I morgen skal jeg på sykehuset. Da skal jeg prate med han som opererte meg og ødela livet mitt. Jeg gruer meg.

Det er på tide å finne sengen.


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, klær, sko, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits