iHerb

1. Now Foods Jojoba Oil - $11.46

2. Desert Essence DAily Essential Moisturizer - $5.70

3. Black Mud from the Dead Sea - $7.80

4. Reviva Labs Glycolic Acid Cream - $18.00

5. Now Foods Shea Butter - $7.63

6. Deep Steep Candy Mint Foot Polish - $6.11

Total sum: $50.70 inkludert frakt - ca 290kr

For noen dager siden bestilte jeg disse seks tingene fra iHerb. Jeg gleder meg som et lite barn til det kommer i postkassen og jeg kan begynne å teste de forskjellige produktene.

Hvis du ønsker å handle hos iHerb og det er første gang du handler der kan du legge inn denne koden: FJJ561 du vil da få $10 avslag på hele ordren din.  

Pakke fra Amazon

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 

Jeg ble veldig forelsket i denne boken da jeg så noen andre som hadde kjøpt denne boken. Jeg klarer ikke å huske hvor jeg leste om den, men det var kjærlighet ved første blikk. Jeg gikk rett på Amazon for å lete etter boken og fant den fort for en billig penge. Jeg betalte 165,- for å få denne gigantiske boken hjem fra England og jeg er like forelsket i den etter å ha bladd litt i boken. Jeg gleder meg til å lese den fra perm til perm.

PluggerKamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom og Photoshop CS6

På bildene over ser du ørepynten min. For tiden bruker jeg mest plugger, siden jeg ikke føler noe behov for å pynte meg når jeg bare ligger hjemme i sengen. Mange er ubrukte, fordi jeg for litt siden utvidet fra 8mm til 10mm og dermed trengte en del nytt, for å erstatte den gamle samlingen min. Hvis noen skulle være interessert i en samling med 8mm plugger og diverse ørepynt, bare ta kontakt.

Alle er kjøpt fra forskjellige selgere på eBay til alt mellom 6kr og opp til over 100kr.


Leaf of Lorien

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 

Jeg er forelsket i kjedet mitt. Det er så fint og vel verdt pengene. Jeg elsker Lord of the Rings smykker. Dette er håndlaget fra Hellas og jeg har ventet i evigheter på å få tak i det.

Dette kostet ca. 300kr på eBay.

Pakker

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom og Pixlr Express

Jeg mottok to pakker i dag. Den ene pakken var fra Blush og inneholdt TIGI Bed Head Colour Combat  Colour Goddess Shampoo og Balsam, Curly Sexy Hair Liquid Curling Gel og Redken Anti Snap Leave In Treatment. Jeg er ikke så veldig tålmodig av meg, så jeg måtte selvfølgelig prøve alt sammen innen dagen var omme. Jeg har ikke noe resultat å komme med foreløpig, men jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om de forskjellige tingene.

TIGI Bed HeadColour Combat  Colour Goddess Shampoo og Balsam (her) :

Jeg har brukt TIGI Bed Head shampoo og balsam det siste året og har vært superfornøyd med resultatet, men nå som de var tomme var jeg klar for å prøve noe nytt. Etter mye frem og tilbake endte jeg opp med disse. De skal pleie håret og bevare hårfargen. Jeg er veldig spent på om det fungerer på å bevare fargen i håret, for er det en ting jeg misliker med rød hårfarge er at den falmer veldig lett. De har en nydelig lukt av karamell og jeg fikk veldig lyst til å spise de fremfor å putte det i håret.

Curly Sexy Hair Liquid Curling Gel: (her)

Frem til og med nå har jeg brukt TIGI Bed Head  Styleshots Hi-Def Curls og jeg har vært kjempefornøyd, men da jeg begynte å gå tom og sluttet å bruke det, merket jeg stor forskjell i krøllene mine. De holdt ikke like lenge og var heller ikke sine vanlige spretne seg. Jeg søkte lenge etter forskjellige produkter på Blush sine sider og endte til slutt opp med denne. Jeg har allerede prøvd den og så langt fungerer den kjempebra. Krøllene ble sitt samme gamle seg som jeg husker og elsker.

Redken Anti Snap Leave In Treatment (her):

Denne skal pleie håret innenfra og ut og hjelpe til å motvirke splittede hårtupper. Jeg farger håret cirka en gang i måneden og har nå en grei lengde på håret, så slitte tupper er (etter min frisørmors mening) et lite problem for meg. Etter å ha lest mye rundt på forskjellige produkter (les: funnet noe på salg), endte jeg opp med denne. Søsteren til kjæresten min har også brukt shampoo, balsam og hårkur av Redken og var kjempefornøyd, så jeg håper jeg blir like fornøyd. Jeg har selvfølgelig ikke merket noe forskjell enda, men jeg merket at håret ble supermykt og deilig etter å ha brukt det.

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Canon 50mm f1.8 / Redigering: Lightroom og Pixlr Express

Pakken min fra Nastygal inneholdt et herlige par Jeffrey Campbell Lita Spikes, som jeg har siklet etter helt siden jeg kjøpte mine andre Litas som jeg har vært forelsket i helt siden jeg fikk de hjem til meg. Da disse havnet på salg på Nastygal til rett under 500-lappen, klarte jeg ikke motstå fristelsen. De er uheldigvis i en størrelse eller en halv størrelse for store, men ikke for store til at de ikke kan brukes og de ser fortsatt utrolig bra ut og jeg gleder meg til å kunne bruke de ute.

Beklager den forferdelige bildekvaliteten og de blasse fargene, men bildene ble dessverre slik da jeg lastet de opp, selv om de ser bra ut lagret på min pc.


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, klær, sko, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits