Underveis oppdatering fra byggeplassen

En liten tour guide: bilde én og to øverst til venstre er bilder av halve stuen før vi gjorde noe og bildene under er hvordan det ser ut nå etter maling av vegger, tak og lister. Det store bildet øverst til høyre er bilde av veggen vi har laget en åpning i mellom stuen og spisestuen. Der vi skal ha spise stue pleide veggene å være gule og det var et stygt belegg på gulvet, nå har vi malt veggene lyst grått og lagt nytt gulv. Det nederste bildet til venstre og tredje bilde til høyre er kjøkkenet. Det var før lyseblått med trefarget kjøkkeninnredning og rosa belegg mellom overskap og underskap. Nå har vi malt veggene brune, kjøkkeninnredningen hvit og lagt nytt gulv. Belegget er der fortsatt, men jeg gleder meg til å fjerne det. De to øverste av de små bildene nederst til høyre er inngangspartiet. Siden de andre rommene har blitt malt i en ganske anonym farge, valgte jeg en mer "sprø" farge der, siden det ikke kommer til å være noe særlig med møbler til å lage liv i rommet. Vi har begynt å male veggene i dag, i går malte vi lister, dører og tak og til neste uke skal vi høyne gulvet, legge varmekabler og mørke fliser.  Nederst i høyre hjørne er et bilde av den nye senga våres, som jeg gleder meg veldig til å flytte inn i. Det skal bli godt å bytte til en seng som er 180x200cm!

Første etasjen på det nye huset våres begynner å se ut som et helt annet hus. Nye farger på veggene,listene og kjøkkeninnredningen, nye dører og nye gulv. Alt ser splitter nytt ut. Jeg er så fornøyd med alle forandringene vi har gjort hittil og jeg klarer nesten ikke vente med å innrede og til slutt flytte inn. Det siste prosjektet for denne gang er inngangspartiet, noe som ser ut som blir gjort helt ferdig i starten av neste uke. Så i slutten av neste uke kan det hende at jeg har flyttet inn i vårt fine store hus!

Huskjøp, stress og slitsomhet

Kamera: Canon EOS 60D / Objektiv: Tamron 18-200mm / Redigering: Lightroom

Siden sist har jeg og kjæresten min kjøpt oss hus. Det har tatt mange turer frem og tilbake fra bank og NAV, men etter litt (masse) papirer å skrive under, er vi nå huseiere! Overtagelsen av huset skjer den 22. mars, så neste helg er vi muligens allerede i gang med oppussing og innflytting. Siden vi har kjøpt nabohuset til det vi allerede bor i, så kan vi pusse opp mens vi fortsatt sover og bor her, slik at vi slipper å bo i malingslukt og rot.

Jeg gleder meg veldig med å starte oppussingen. Førsteetasje og påbygget av huset er ikke i så ille stand slik som det er nå, men det trengs litt malingstrøk i de fleste rom. Det trengs også litt bytting av gulv og annet små puss. Andreetasjen er et kapittel i seg selv. Siden huset er så stort, så fokuserer vi på førsteetasjen  først og tar resten litt som det kommer. To av soverommene oppe er ok og trenger ikke mye arbeid, men badet trenger total renovering, ett soverom trenger i det minste maling og kanskje nytt gulv, gangen mellom alle rommene har katastrofale farger, gulv og taket i gangen er dårlig og må gjøres noe med og strømmen/sikringsskapet må gjøres opp igjen (så vidt jeg har skjønt).

Vi har også vært veldig heldig med litt møbler og spart en del penger takket vært finn.no. Vi har fått en to- og tre-seters sofa gratis fra et par her i byen som var i veldig fin stand, fra en venninne av moren til kjæresten min fikk vi spisebord, seks stoler, speil og gardiner og av en mann fra Grua har jeg fått tak i en 180x200cm seng med madrass, overmadrass, benk og to nattbord alt i samme stil, til usle 1000kr.

Jeg gleder meg så mye til å pusse opp og innrede huset våres. Jeg har også brukt mye tid på Pinterest (link til profilen min) til å finne DIY prosjekter jeg skal jobbe med når jeg får tid og plass til å drive med det. I andreetasjen har vi bestemt oss for å ha et slags hobbyrom, hvor vi skal oppbevare PC-ene våre. Jeg drømmer derfor om å enten lage eller kjøpe en svær arbeidsbenk hvor jeg både kan ha den stasjonære PC-en min og drive med diverse DIY prosjekter.

 Jeg klarer virkelig ikke å uttrykke hvor mye jeg gleder meg! 


Rekker 163cm over bakken med mitt krøllete røde hår. Canon 60D rundt halsen, veldig varierende klær og Converse, Dr Martens eller Jeffrey Campbells på føttene. Det er vel ganske klisjé å love at du har en annerledes blogg, men jeg har ikke noe annet ord å beskrive denne bloggen med. Jeg skriver om mine interesser, så bloggen vil bestå av mine egne fotografier (hvis ikke annet er nevnt) og du får også lese om PC, spill, foto, klær, sko, tv-serier og filmer. Jeg legger også ut utdrag fra min dagbok som psykisk syk. Kanskje er bloggen min annerledes, kanskje ikke, men i det minste er det varierte ting jeg er interessert i og kommer til å skrive om.Design laget av
cathrine nielsen buer

Norske blogger
hits